Rüyada at yumurtası görmek

Rüyada at yumurtası görmek borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, hikmete kavuşacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada at yumurtası gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya imajınızı etkileyebilecek doğru yönlü girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada at yumurtası görmek hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızartılmış yumurta görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, kısmetinin de açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yumurta civciv çıktığını görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine delalettir.

Rüyada kırık tavuk yumurtası görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada yumurta ve zeytin görmek sevdiği insanların olacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine rivayet eder.

Rüyada eve yumurta getirmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine yorulur.

Rüyada ıspanaklı yumurta görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, hakkı olanlara kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kuluçkada yumurta görmek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Emin Aksoy

Birkaç saat önce at yumurtası gördüm