Rüyada yumurta ve zeytin görmek

Rüyada yumurta ve zeytin görmek ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada yumurta ve zeytin gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmamanız durumunda evinizi ilgilendiren problemler söz konusu olabilir.

Rüyada yumurta ve zeytin görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zeytin çekirdeği yemek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, de rahatının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada saça zeytinyağ sürmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine işaret eder.

Rüyada toplanmış yeşil zeytin görmek geçim derdinin son bulacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada zeytin suyu görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zeytin kaynatmak istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekmek arası zeytin görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz zeytin görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments