Rüyada oğluna kızdığını görmek

Rüyada oğluna kızdığını görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına işarettir.

Rüyada oğluna kızdığını gördüyseniz:

  • Kafanızdaki duygusal sorunları çözebilirseniz, her alanda çok daha rahat hareket edebileceksiniz.

Rüyada oğluna kızdığını görmek allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğluna kızmak uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş anneye kızmak amacına ulaşacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişiye kızmak harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızdan kaçmak onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine inanılır.

Rüyada telefonda kızmak ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birine kızmak aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğuna kızmak malvarlığının artacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments