Rüyada oğlunu mezarda görmek

Rüyada oğlunu mezarda görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunu mezarda gördüyseniz:

  • Hiç beklemediğiniz kimselerden gururunuzu okşayacak teklifler veya iltifatlar alabilirsiniz.

Rüyada oğlunun mezarını görmek güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada oğlunu mezarda görmek atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunu mezarlıkta görmek daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun ölümünü görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına işaret eder.

Rüyada birinin oğlu olduğunu duymak uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine delalettir.

Rüyada bir oğlunun olduğunu görmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada oğlunu başkasına vermek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yemekli mevlit okutmak sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, parasız günler geçireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments