Rüyada oğlunu mezarlıkta görmek

Rüyada oğlunu mezarlıkta görmek endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, kederlerinin son bulacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunu mezarlıkta gördüyseniz:

  • Yardımcı olma çabanız sizden fayda sağlamaya çalışan kişilerle karşılaşmanıza neden olabilir.

Rüyada oğlunu mezarlıkta görmek yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, hatalarından erken döneceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunu mezarda görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine yorulur.

Rüyada oğlunun mezarını görmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına rivayet eder.

Rüyada ayetel kürsi okunduğunu duymak yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun uçtuğunu görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunu topal görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, emeklerinin karşılığını göreceğine işaret eder.

Rüyada halanın oğlunu görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada ezan okunurken uyanmak bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, hayırlı bir döneme girileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments