Rüyada oğlunun saçının kesildiğini görmek

Rüyada oğlunun saçının kesildiğini görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunun saçının kesildiğini gördüyseniz:

  • Sizi aramasını hiç beklemediğiniz, karşı cinsten biri arayabilir.

Rüyada oğlunun saçının kesildiğini görmek endişeli durumların son bulacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine inanılır.

Rüyada oğlunun kolunun kesildiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların allah katında kabul göreceğine inanılır.

Rüyada oğlunun kesildiğini görmek çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, sevdiğini söyleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin saçının kesildiğini görmek çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç kesilmek çocuklarının fazla olacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının saçını kesildiğini görmek ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine yorulur.

Rüyada saçının kesilmesi görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, işlerinin başarılı olacağına işarettir.

Rüyada istemeden saçının kesildiğini görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
dilan

rüyamda bi baskasi oğlumun saçını kesiyordu yapma kesme dememe rağmen beni dinlemiyor yine kesmeye devam ediyordu ne anlama gelir lütfen soylermisnz