Rüyada oğlunun kesildiğini görmek

Rüyada oğlunun kesildiğini görmek girişimlerde bulunacağına, hidayete ermeyi de başaracağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, zenginlik sahibi olunacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına işarettir.

Rüyada oğlunun kesildiğini gördüyseniz:

  • Ev kiralama, kiracı ya da ev arkadaşı bulma, ev alım satımı, dekorasyonu ya da tadilatı türünde gelişmelerle veya ailenizi ilgilendiren konularla uğraşabilirsiniz.

Rüyada oğlunun saçının kesildiğini görmek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, hakkını alacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun kolunun kesildiğini görmek içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada oğlunun kesildiğini görmek bereketli bir yaşama sahip olunacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada saçını kesilmesini görmek tebrik edileceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avuç içinin kesildiğini görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek ruhunu güzelleştireceğine, büyük bir üne sahip olunacağına yorulur.

Rüyada saçlarının zorla kesildiğini görmek çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, üzüleceğine, pişman olacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin kafasının kesildiğini görmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments