Rüyada oğlunun kolunu kesmek

Rüyada oğlunun kolunu kesmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına, planların sarkacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada oğlunun kolunu kesmek gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenirseniz veya bazı şeyleri hafife alırsanız önemli bir fırsatı kaçırabilirsiniz.

Rüyada oğlunun kolunu kesmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, güzel haberler alacağına yorulur.

Rüyada oğlunun kolunun kırıldığını görmek kırılan kalbin onarılacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunun kolunun kesildiğini görmek sorunlarının yakın bir zamanda allah’ın izni ile son bulacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine alamet eder.

Rüyada oğlunun kafasını kesmek hileli durumlarla karşılaşılacağını, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunu kesmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına yorulur.

Rüyada oğlunun saçını kesmek rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine işaret eder.

Rüyada oğlunun tırnağını kesmek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun boğazını kesmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments