Rüyada oğlunun tırnağını kesmek

Rüyada oğlunun tırnağını kesmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına yorulur.

Rüyada oğlunun tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Belli hedeflerinize ulaşmak veya belli işlerinizi halletmek üzeresiniz.

Rüyada oğlunun tırnağını kesmek mal ve mülk sahibi olacağına, verdiği sözleri tutacağına delalettir.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine inanılır.

Rüyada erkek tırnağı kesmek kalp kırıklığına neden olacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine delalettir.

Rüyada tırnakları derin kesmek gördüğü saygının ve sevginin artacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnağı derinden kesmek zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir başkasının tırnağını kesmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına yorulur.

Rüyada başkasının ayak tırnağını kesmek sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine inanılır.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek kazancının daha da artacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Münevver

Merhaba benim oğlum şu an cezaevinde dün ben onu rüyamda eve izinli geldiğini görüyordum biraz kalıp gidiyordu ona Menemen yaptım yedi tam gideceği sırada tırnakları uzun ve kirli ydi ben trnaklarını ona kesiyordum bunun anlamı nedir