Rüyada oğlunun boğazını kesmek

Rüyada oğlunun boğazını kesmek daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına alamet eder.

Rüyada oğlunun boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Size kendinizi suçlu hissettirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada oğlunun boğazını kesmek kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, işlerinin istediği gibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada adamın boğazını kesmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına işaret eder.

Rüyada köpek boğazı kesmek aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının boğazını kesmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, yeni bir başlangıç yapmaya yorulmaktadır.

Rüyada bıçakla boğaz kesmek canının ve malının garantide olacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada adam boğazını kesmek yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına rivayet eder.

Rüyada insan boğazı kesmek yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, bankadaki hesabının büyüyeceğine inanılır.

Rüyada kızının boğazını kesmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments