Rüyada oğlunu traş etmek

Rüyada oğlunu traş etmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, borçlanacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına yorulur.

Rüyada oğlunu traş etmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizin beğeninizi kazanmak için çırpınan, bir sürü kimse olabilir.

Rüyada ölmüş birine kuran okutmak işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada oğlunu hapishane görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuran okuyamamak uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, zorlukların ve kavgaların biteceğine delalettir.

Rüyada uzakta olan oğlunu görmek sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada oğlunu kestiğini görmek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin oğlunu görmek rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine yorulur.

Rüyada büyük oğlu olduğunu görmek çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğluna tokat atmak içinin huzurla dolacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments