Rüyada oğluna tokat atmak

Rüyada oğluna tokat atmak kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, sürekli ağlamaklı olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, şansın kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğluna tokat atmak gördüyseniz:

  • Yolunuza altın bir fırsat çıkabilir.

Rüyada oğluna tokat atmak sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadına tokat atmak anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birisine tokat atmak çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına delalet eder.

Rüyada adama tokat atmak destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisine tokat atmak çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada yüze tokat atmak bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karısına tokat atmak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine rivayet eder.

Rüyada kardeşine tokat atmak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments