Rüyada oğlunu hapishane görmek

Rüyada oğlunu hapishane görmek şansının ve kısmetlerinin açılacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunu hapishane gördüyseniz:

  • Hangi konularda sözler verdiğinizi, uzlaştığınızı veya imzalar atacağınızı tüm detaylarıyla kavramadan veya belli sorular sormadan harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada oğlunu hapishane görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada oğlunu hapishanede görmek kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada oğlunun hapishaneye girdiğini görmek rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hapishaneden birinin çıktığını görmek işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına delalet eder.

Rüyada hapishanede çalışmak acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşini hapishanede görmek istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, borçlarının kapanacağına işarettir.

Rüyada hapishane görmek kazancının artacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine işarettir.

Rüyada anneyi hapishanede görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments