Rüyada oğlunu kestiğini görmek

Rüyada oğlunu kestiğini görmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, durumunuzun iyileşeceğine, hayallerine ulaşacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada oğlunu kestiğini gördüyseniz:

  • Ev veya aileyle ilgili beklenmedik değişiklikler yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada oğlunun saçını kestirmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, uzun yıllar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunu kestiğini görmek şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada oğlunun sakalını kestiğini görmek yüzünün kızaracağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun saçını kestiğini görmek nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına delalet eder.

Rüyada et kestiğini görmek kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine işarettir.

Rüyada bıçak kestiğini görmek düşmanlar ile mücadele edeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada deve kestirmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin saç kestirdiğini görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments