Rüyada uzakta olan oğlunu görmek

Rüyada uzakta olan oğlunu görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzakta olan oğlunu gördüyseniz:

  • Maddi konularda ani bir rahatlama bekleyebilirsiniz.

Rüyada uzaktaki oğlunu görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada uzakta olan oğlunu görmek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada uzak bir ülkeye gitmek işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına işaret eder.

Rüyada işten uzaklaştırılmak yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına işarettir.

Rüyada uzak yer görmek bir sınavdan geçileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzaktaki biriyle konuşmak içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzak bi yere gitmek iş hayatında atılıma geçeceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin uzaklaştığını görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments