Rüyada büyük oğlu olduğunu görmek

Rüyada büyük oğlu olduğunu görmek planların sarkacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, düşman malından yemeye rivayet etmektedir.

Rüyada büyük oğlu olduğunu gördüyseniz:

  • Elinizdeki, sizi uğraştıran herşeyi başarıyla tamamlayıp, ileriye yönelik planlar yapabilirsiniz.

Rüyada büyük oğlu olduğunu görmek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına delalettir.

Rüyada büyük oğlunu görmek kendisine olan özgüveninin de artacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine işarettir.

Rüyada oğlunun askerden geldiğini görmek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunu ata binerken görmek çok zor zamanlar geçireceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki oğlu olduğunu görmek en küçük sorunda parlayacağına, hayırlı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun sözlendiğini görmek rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin oğlunu görmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada oğlunun konuştuğunu görmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, umduğunu bulamayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments