Rüyada oğlunu asker olarak görmek

Rüyada oğlunu asker olarak görmek başarılı olacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunu asker olarak gördüyseniz:

  • Size türlü şey yüklemek isteyen kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada oğlunu askere göndermek hasret ve özlem gidereceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada asker oğlunu görmek helal rızka sahip olunacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına alamet eder.

Rüyada askerdeki oğlunu görmek uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, verilen sözlerin tutulacağına alamet eder.

Rüyada oğlunun askere gittiğini görmek tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına işaret eder.

Rüyada oğlunun askerden geldiğini görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada oğlunu asker görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada oğlunu asker olarak görmek aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına inanılır.

Rüyada oğlunu askere yollamak kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments