Rüyada askerdeki oğlunu görmek

Rüyada askerdeki oğlunu görmek gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askerdeki oğlunu gördüyseniz:

  • Net olmalı, direkt cümleler kurmalısınız.

Rüyada oğlunun asker olduğunu görmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada küçük oğlunu askere göndermek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine delalettir.

Rüyada oğlunu asker olarak görmek tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına delalettir.

Rüyada askerdeki oğlunu görmek ağız tadına kavuşacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine yorulur.

Rüyada oğlunu askere göndermek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada oğlunu askere uğurlamak kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunun askerden kaçtığını görmek onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına işaret eder.

Rüyada oğlunun askerden geldiğini görmek kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments