Rüyada oğlunun askere gittiğini görmek

Rüyada oğlunun askere gittiğini görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine inanılır.

Rüyada oğlunun askere gittiğini gördüyseniz:

  • Şikayetçi olmanız durumunda işler kontrolden çıkabilir.

Rüyada oğlunu askere göndermek aradığı aşkı bulacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada oğlunu askere gönderdiğini görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, cesaretinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada askerdeki oğlunu görmek eğitimlerinin iyi olacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunu askere giderken görmek o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, güzel günlerinin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker oğlunu görmek kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük oğlunu askere göndermek huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun askerden kaçtığını görmek allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada oğlunun askerden geldiğini görmek evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments