Rüyada oğlunu askere göndermek

Rüyada oğlunu askere göndermek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, kendisini çok yıpratacağına, kalp kırıklığına neden olacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına delalet eder.

Rüyada oğlunu askere göndermek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek yada bilmeyerek, bir işinizi engellemesi mümkündür.

Rüyada küçük oğlunu askere göndermek aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine delalet eder.

Rüyada oğlunu askere göndermek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunu askere gönderdiğini görmek işlerinde bereketin ve verimin artacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada oğlunu hacca göndermek aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, gelirinin eksileceğine alamet eder.

Rüyada birini askere göndermek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızı askere göndermek onu isyan noktasına getireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına yorulur.

Rüyada yakınını askere göndermek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocasını askere göndermek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments