Rüyada odayı su basmak

Rüyada odayı su basmak binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, endişelerinin son bulacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına işarettir.

Rüyada odayı su basmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, duygularınızı ya da sağlığınızı ilgilendiren konuları tartışmaktan ilk etaptan kaçınabilir ya da tartışmalar sonucunda çok yararlı sonuçlara varabilirsiniz.

Rüyada odayı su basmak allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada yatak odasını su basmak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada işyerini su basmak ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada evi temiz su basmak sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur suyuna basmak maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına tabir olunur.

Rüyada su basmak onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, dolayısıyla geleceğine değer katacağına işarettir.

Rüyada dükkanı su basmak geriye doğru gideceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada evine su basmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments