Rüyada su basmak

Rüyada su basmak işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, üzüntü yaşamaya, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su basmak gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerin, romantik gelişmelerin veya yeni aşkların ön plana çıktığı bir aya başlıyorsunuz.

Rüyada banyoyu su basmak dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına yorulur.

Rüyada şehri su basmak bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine rivayet eder.

Rüyada evine su basmak sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine yorulur.

Rüyada su birikintisine basmak sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada suya basmak kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada işyerini su basmak rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Rüyada eve su basmak sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada su basmak bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments