Rüyada yatak odasını su basmak

Rüyada yatak odasını su basmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, kızına daima sahip çıkacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yatak odasını su basmak gördüyseniz:

  • Maddi hayatınızda bazı sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yatak odasını su basmak yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, karasızlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada odayı su basmak bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatak odasında su görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine yorulur.

Rüyada evini su basmak attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına delalet eder.

Rüyada işyerini su basmak bereketin ve verimin olacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada ev su basmak uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada evine su basmak rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına tabir olunur.

Rüyada su basmak size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments