Rüyada nişanlısıyla kavga etmek

Rüyada nişanlısıyla kavga etmek şansının ve bahtının açık olacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, problemlerle baş etmekte zorlanacağına işarettir.

Rüyada nişanlısıyla kavga etmek gördüyseniz:

  • Yerine getiremeyeceğniz sözler verip huzurunuzu bozmamalısınız.

Rüyada nişanlısıyla kavga ettiğini görmek bolluk ve bereket geçireceğine, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine delalet eder.

Rüyada nişanda kavga etmek mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına delalettir.

Rüyada nişanlısıyla kavga etmek huzurun bozulacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişanlıyla kavga etmek para sahibi olacağına, karamsar ve umutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada erkek kardeşinin nişanlandığını görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, huzurlu günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada nişanlısını askere göndermek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğini başkasıyla nişanlandığını görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, islami olarak da allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişanlını öpmek ticarette öne geçeceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments