Rüyada nişanlısını askere göndermek

Rüyada nişanlısını askere göndermek hayatının bir anda allak bullak olacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, yaşamına bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada nişanlısını askere göndermek gördüyseniz:

  • Başladığınız işlerde rahatsız edici veya sıkıldığınız durumlar meydana gelirse ilginizi çeken, hoşunuza giden, yapmaktan zevk aldığınız başka bir olaya başlayacaksınız.

Rüyada nişanlıyı askere göndermek bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, işinden çıkarılacağına delalettir.

Rüyada nişanlısını askere göndermek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşini askere göndermek keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine tabir olunur.

Rüyada küçük oğlunu askere göndermek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada sevdiğini askere göndermek yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada kocasını askere göndermek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine delalettir.

Rüyada babayı askere göndermek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada asker göndermek her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments