Rüyada nişanlını öpmek

Rüyada nişanlını öpmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada nişanlını öpmek gördüyseniz:

  • Evinizde konfor sağlayacak veya genel anlamda sizi rahata kavuşturacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada nişanlıyı öpmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine delalettir.

Rüyada nişanlı birini öpmek zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada nişanlanıp el öpmek hayırlı bir işe başlayacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada nişanlını öpmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına inanılır.

Rüyada nişanda el öpmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine tabir olunur.

Rüyada nişanlısını öpmek gülüp eğleneceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada nişanlını kaybetmek problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalettir.

Rüyada kuzenin nişanlandığını görmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments