Rüyada nişanlıyı askere göndermek

Rüyada nişanlıyı askere göndermek artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nişanlıyı askere göndermek gördüyseniz:

  • Herkes sakinleşene kadar uzlaşma ortamı yaratmaya çalışmanız sonuç vermeyebilir.

Rüyada nişanlıyı askere göndermek hikmet sahibi olacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına yorulur.

Rüyada nişanlısını askere göndermek güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kardeşimi askere göndermek konforundan da ödün vereceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi askere göndermek hileye, fesada bulaşacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına delalettir.

Rüyada erkek kardeşini askere göndermek islam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, işlerin günden güne bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızı askere göndermek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, sağlığından ve ağız tadından olacağına delalettir.

Rüyada bir yakınını askere göndermek işlerini düzene sokacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşı askere göndermek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments