Rüyada küçük oğlunu askere göndermek

Rüyada küçük oğlunu askere göndermek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük oğlunu askere göndermek gördüyseniz:

  • Belli plan veya programlarınızı uygulamanıza veya hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımı dokunabilecek kişilerle bir araya gelmeniz durumunda istekleriniz gerçekleşebilir.

Rüyada küçük oğlunu askere göndermek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına tabir olunur.

Rüyada oğlunu askere gönderdiğini görmek övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunu askere göndermek hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine delalet eder.

Rüyada oğlunu hacca göndermek her açıdan farklılıklar olacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocayı askere göndermek yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada eşini askere göndermek mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına delalettir.

Rüyada kardeşimi askere göndermek zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğini askere göndermek aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments