Rüyada asker göndermek

Rüyada asker göndermek arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine inanılır.

Rüyada asker göndermek gördüyseniz:

  • Baskı altında hissedebilir, bazı işlerimizde engellerle karşılaşabilir, gecikmeler yaşayabiliriz veya görevlerimizi hafife aldığımızı söyleyen kişiler moral bozabilir.

Rüyada sevgilini askere göndermek yeni bir sorumluluk altına gireceğine, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada askere göndermek çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine tabir olunur.

Rüyada erkek kardeşini askere göndermek her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyi askere göndermek hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada kocasını askere göndermek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, başının derde gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisini askere göndermek önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşini askere göndermek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, görmediği yerlere gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada nişanlıyı askere göndermek hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments