Rüyada eşini askere göndermek

Rüyada eşini askere göndermek kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, işlerinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada eşini askere göndermek gördüyseniz:

  • Evinizde ya da işyerinizde kazalara karşı tedbirli olmalısınız.

Rüyada eşini askere göndermek geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada eşi askere göndermek zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, ekmeğinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini asker göndermek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder rüyada yarış kazanmak kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babayı askere göndermek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocayı askere göndermek kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına yorulur.

Rüyada bir yakınını askere göndermek hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğini askere göndermek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek kardeşini askere göndermek borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments