Rüyada nişanlıyı öpmek

Rüyada nişanlıyı öpmek evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, çirkin amellere, hak yoluna döneceğine, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, bekar ise evleneceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada nişanlıyı öpmek gördüyseniz:

  • Söylenenleri kişisel veya olumsuz algılamamanız da fayda var.

Rüyada nişanlıyı öpmek çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına işaret eder.

Rüyada nişanlanıp el öpmek kul hakkına girmeyeceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişanda el öpmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nişanlı birini öpmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine tabir olunur.

Rüyada nişanlını öpmek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nişanlısını öpmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada nişanlısını aldatmak rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para delalettir.

Rüyada altın nişan yüzük görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments