Rüyada nişanlanıp el öpmek

Rüyada nişanlanıp el öpmek sadaka ya da zekat vereceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına, her istediğini elde edeceğine, hayırlı olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada nişanlanıp el öpmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza ait sırları kimseyle paylaşmamalısınız.

Rüyada nişanda el öpmek kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, inancından ödün vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada nişanlanıp el öpmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada nişanlısını öpmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada nişanlı birini öpmek kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, rahat şekilde geçineceğine inanılır.

Rüyada nişanlıyı öpmek onurlu bir yaşam süreceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada nişanlını öpmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına delalet eder.

Rüyada birinin elinde nişan yüzüğü görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada nişanlınla el ele tutuşmak anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments