Rüyada nişanlı birini öpmek

Rüyada nişanlı birini öpmek kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına delalet eder.

Rüyada nişanlı birini öpmek gördüyseniz:

  • Birlikte bir şeyler yapmayı teklif edebilir.

Rüyada nişanlıyı öpmek büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada nişanlısını öpmek sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, problemleri teker teker çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada nişanda el öpmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada nişanlı birini öpmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına rivayet eder.

Rüyada nişanlanıp el öpmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada nişanlını öpmek el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, variyetini çoğaltacağına işaret eder.

Rüyada başkasının nişanını görmek işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada nişanlanan çift görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments