Rüyada nişanlısını öpmek

Rüyada nişanlısını öpmek küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, büyük tartışmalara gireceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına yorulur.

Rüyada nişanlısını öpmek gördüyseniz:

  • Daha atak olmanız gerekiyor.

Rüyada nişanlanıp el öpmek para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişanlını öpmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına inanılır.

Rüyada nişanda el öpmek açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına yorulur.

Rüyada nişanlısını öpmek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, anne babanın üzüntü duyacağına işaret eder.

Rüyada nişanlı birini öpmek sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada nişanlıyı öpmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada nişan kurdelesi yutmak kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, dostlardan zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada nişanlandığını söylemek rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, yenisinin başlayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments