Rüyada nişanlını kaybetmek

Rüyada nişanlını kaybetmek rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada nişanlını kaybetmek gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki tembelliği atabilmeniz oldukça zordur.

Rüyada nişan yüzüğünü kaybetmek çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada nişanlını kaybetmek ele güne muhtaç olacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada eski nişanlı görmek sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine işarettir.

Rüyada nişanlının evli olduğunu görmek kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığı birisiyle nişanlanmak altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla nişan almak yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada nişanlanmış olduğunu görmek rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine delalettir.

Rüyada kendi nişan davetiyesini görmek kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments