Rüyada nişana geç kalmak

Rüyada nişana geç kalmak kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, şansızlığın kırılacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye işaret eder.

Rüyada nişana geç kalmak gördüyseniz:

  • Açık açık konuşmak veya fikir alışverişlerinde bulunmak kontrol edilmesi gereken durumların varlığını ortaya çıkartabilir.

Rüyada kendi nişanına geç kalmak parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına yorulur.

Rüyada nişana geç kalmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işyerine geç kalmak sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada buluşmaya geç kalmak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sınava geç kalmak ve girememek yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına yorulur.

Rüyada düğüne geç kalmak sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yemeğe geç kalmak sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine işarettir.

Rüyada bir işe geç kalmak zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, hasta olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments