Rüyada işyerine geç kalmak

Rüyada işyerine geç kalmak sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada işyerine geç kalmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık aktiviteler veya farklı yerlere ziyaretler esnasında aşk hayatınızı renklendirebilecek bazı kişilere ilgi duyabilirsiniz.

Rüyada iş görüşmesine geç kalmak çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada işine geç kalmak bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine delalettir.

Rüyada işe geç kalmak sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, kişisel yeteneklerini geliştireceğine yorulur.

Rüyada işyerine geç kalmak hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada bir işe geç kalmak başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, hayattan her istediğini alacağına delalet etmektedir.

Rüyada eve geç kalmak kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine inanılır.

Rüyada dershaneye geç kaldığını görmek hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sınava geç kalmak ve girememek daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments