Rüyada bir işe geç kalmak

Rüyada bir işe geç kalmak haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada bir işe geç kalmak gördüyseniz:

  • Hedefleriniz doğrultusunda aktivitelere katılmanız ilgi alanlarınızı çeşitlendirmeniz anlamına gelebilir.

Rüyada bir işe geç kalmak hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada iş görüşmesine geç kalmak adının yayılacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına işarettir.

Rüyada işyerine geç kalmak üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada işine geç kalmak kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada işe geç kalmak maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, kötü noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada servise geç kalmak bir yandan cenaze olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada maça geç kalmak eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine yorulur.

Rüyada toplantıya geç kalmak emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments