Rüyada kendi nişanına geç kalmak

Rüyada kendi nişanına geç kalmak allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada kendi nişanına geç kalmak gördüyseniz:

  • Gelecekte yanınızda olmasını isteyeceğiniz kişileri belirlemeniz gerekiyor.

Rüyada nişana geç kalmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kendi nişanına geç kalmak neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine yorulur.

Rüyada randevuya geç kalmak özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada okula geç kaldığını görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına yorulur.

Rüyada kendi düğününe geç kalmak yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına rivayet eder.

Rüyada camiye geç kalmak tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada namaza geç kalmak rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, kazancın düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada otobüse geç kalmak sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments