Rüyada düğüne geç kalmak

Rüyada düğüne geç kalmak çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, eskisinden de iyi olacağına, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, elinin bolluk göreceğine, hayırlı bir evlat olacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada düğüne geç kalmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren konularda imajınızı kuvvetlendirebilirsiniz.

Rüyada düğününe geç kalmak sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğüne geç kalmak büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine işaret eder.

Rüyada kendi düğününe geç kalmak uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada düğününe geç kaldığını görmek umutlarının tazeleneceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada imtihana geç kalmak ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına tabir olunur.

Rüyada bir yere geç kalmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yerlere geç kaldığını görmek ruhani önderlik yapacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına delalet eder.

Rüyada okula geç kalmak bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments