Rüyada nehirden geçmek

Rüyada nehirden geçmek büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına alamet eder.

Rüyada nehirden geçmek gördüyseniz:

  • Neler olup bittiğini anlamak için yan yollar bulmanız gerekebilir.

Rüyada nehir geçmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine yorulur.

Rüyada nehirden karşıya geçmek kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına yorulur.

Rüyada nehir üzerindeki köprüden geçmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada bulanık nehirden geçmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akan nehirden geçmek mutlu ve hafif hissedeceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine rivayet eder.

Rüyada nehirden geçmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada nehir üzerinden geçmek dertlerin günden güne artacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada nehirden yüzerek geçmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
derih

rüyada çok sakin bi nehirin üstünde benim hanımla başka bir kadın sırt üstü başlarının altında yastıkla suyun üstünde yatarken bende yüzerek karşıya kendime yastık almaya gitim karşıda yatan iki başka bayan vardı onların üzereine işedim onlarda bana yastığı fırlatınca bende yastığı aldım geri geldim