Rüyada nehir üzerinden geçmek

Rüyada nehir üzerinden geçmek şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, kalp kıracağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına alamet eder.

Rüyada nehir üzerinden geçmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler ültimatom almaktan hoşlanmayacaklardır.

Rüyada nehirden geçmek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına tabir olunur.

Rüyada nehir üzerinden geçmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, işlerinin daha da iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehir geçmek çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada nehir üzerindeki köprüden geçmek aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine alamet eder.

Rüyada nehirden karşıya geçmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada nehirden yüzerek geçmek zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık nehirden geçmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine işarettir.

Rüyada akan nehirden geçmek büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments