Rüyada nehirden yüzerek geçmek

Rüyada nehirden yüzerek geçmek tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, kazancının ve rahatlığının daim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada nehirden yüzerek geçmek gördüyseniz:

  • Uğraşılması gereken konularla ilgili çok sayıda fikir, öneri veya teklif söz konusu olsa da, aralarından çok azı gerçekten işe yarar görünüyor.

Rüyada nehirden yüzerek geçmek getirisinden daha fazla olacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine rivayet eder.

Rüyada nehir geçmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına yorulur.

Rüyada nehirden geçmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına inanılır.

Rüyada bulanık nehirden geçmek şeref ve rütbeye, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada nehir üzerinden geçmek büyük savaşların yaşanacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine delalet eder.

Rüyada akan nehirden geçmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine tabir olunur.

Rüyada nehirden karşıya geçmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nehir üzerindeki köprüden geçmek umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments