Rüyada namaza geç kalmak

Rüyada namaza geç kalmak bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, acı tecrübeler edineceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada namaza geç kalmak gördüyseniz:

  • Bir kutlama önemli bir ilişkinizin romantik boyutunu fark etmenizi sağlayabilir ya da ilişkiyi geliştirebilir.

Rüyada cuma namazına geç kalmak iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada namaza geç kalmak ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına delalet eder.

Rüyada bayram namazına geç kalmak keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yerlere geç kaldığını görmek aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, insanların yolunu aydınlatacağına inanılır.

Rüyada sınava geç kalmak ve girememek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kendi düğününe geç kalmak eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine alamet eder.

Rüyada arabaya geç kalmak yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına rivayet eder.

Rüyada işine geç kalmak atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments