Rüyada kendi düğününe geç kalmak

Rüyada kendi düğününe geç kalmak kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada kendi düğününe geç kalmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarına odaklanmanız size zarar verebilir.

Rüyada düğününe geç kaldığını görmek neşenin yerine geleceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğününe geç kalmak düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine rivayet eder.

Rüyada kendi düğününe geç kalmak bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına delalet eder.

Rüyada düğüne geç kalmak kazancınızın artacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sürekli geç kalmak herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine delalet eder.

Rüyada geç kalmak alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına alamet eder.

Rüyada nişana geç kalmak parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yolculuğa geç kalmak rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Kübra

Rüyamda akrabanın düğünü vardı bana haber vermemışlerdı düğünü fark ettim ama ben düğüne gittiğimde dügün dagılıyodu kimse bana Bısey demıyordu herkes gıttı tek kaldım bu akrabam bana kek verdı aldım keki