Rüyada arabaya geç kalmak

Rüyada arabaya geç kalmak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, verilen emeklerin heba olacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabaya geç kalmak gördüyseniz:

  • Eski ateşler canlanabilir veya akla gelebilir.

Rüyada arabaya geç kalmak beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada bir yerlere geç kaldığını görmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine işarettir.

Rüyada sürekli geç kalmak hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada gideceğin yere geç kalmak karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi düğününe geç kalmak yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada gidilecek yere geç kalmak ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yemeğe geç kalmak huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada servise geç kalmak yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments