Rüyada çürük muz görmek

Rüyada çürük muz görmek güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, şansının artacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına inanılır.

Rüyada çürük muz gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla istek veya talebi olan kişiler olabilir.

Rüyada çürük muz görmek sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada bal ve muz görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, işlerinde yenilikler yapacağına tabir olunur.

Rüyada muz bahçesi görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine işarettir.

Rüyada muz elma görmek işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına inanılır.

Rüyada mor muz görmek eşit davranılacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına inanılır.

Rüyada kabuklu muz yemek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada portakal ve muz görmek zahmetli bir işin altından kalkılacağına, gün sayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muz ve portakal görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, fırsatların heba edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments