Rüyada muz elma görmek

Rüyada muz elma görmek maddi imkânlarının azalacağına, müşterilerinin çoğalacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, malının ve aşının da çoğalacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına işarettir.

Rüyada muz elma gördüyseniz:

  • Bazı konuların düzeltilmeye veya eksikliklerin giderilmeye çalışılması nafile vey gecikmiş bir çaba olabilir.

Rüyada muz ve elma görmek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada portakal elma muz görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elma ve muz görmek uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine delalet eder.

Rüyada elma muz görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada muz elma görmek allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına tabir olunur.

Rüyada sarı muz görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada muzlu süt görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil muz görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, eşe dosta yardım edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments