Rüyada mürşidine hizmet etmek

Rüyada mürşidine hizmet etmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, başarılarının katlanacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine inanılır.

Rüyada mürşidine hizmet etmek gördüyseniz:

  • Çok fazla üzülmeyin.

Rüyada mürşide hizmet etmek geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına yorulur.

Rüyada mürşidine hizmet etmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük tartışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mürşidin elini öpmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mürşidine sarılmak aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, yanlış yollardan döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi mürşidini görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine yorulur.

Rüyada mürşit görmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, düşmanlarını bile affedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kamil mürşid görmek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, fakirlikten kurtulacağına delalet eder.

Rüyada mürşid eli öpmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments