Rüyada mürşidin elini öpmek

Rüyada mürşidin elini öpmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, kucaklaşacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine tabir olunur.

Rüyada mürşidin elini öpmek gördüyseniz:

  • Sonucu olmayacak veya sizin için faydalı sonuçlar doğurmayacak ya da kısaca değmeyecek şeyler için kaldırabileceğinizden fazla yük yüklenmemenizde fayda var.

Rüyada mürşidin elini öpmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mürşid eli öpmek allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine rivayet eder.

Rüyada kamili mürşid görmek mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, işsiz ise işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mürşide sarılmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Rüyada kamil mürşid görmek kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada mürşit görmek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada mürşidine sarılmak zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada mürşide hizmet etmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, birlikteliğe başlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments